A A A

A hűtés, ház, tápegység és periféria gyártó és tervező Cooler Master, bemutatja az első címezhető RGB AIO folyadék CPU hűtőket.

Add a comment

Az AOC bemutatta a legújabb AMD FreeSync technológiával és HDR képtámogatással rendelkező Agon-szériás csúcsmodelljét, melyre a legtöbb játékos nem tudna nemet mondani.

Add a comment

Az okostelefonok a felsőkategóriában már egy ideje elképesztő sebességgel rendelkeznek, ezt pedig a rendszer gyorsasága mellett a játékok is igen gyakran kihasználják.

Add a comment

Az LG bejelentette, hogy az LG G7ThinQ felsőkategóriás okostelefon hivatalos bemutatóját május 2-án tartják.

Add a comment

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitorok márka licencpartnere bemutatja a teljesítménytudatos üzleti felhasználók számára tervezett új, 27 hüvelykes QHD Philips monitorját. Az új 272B8QJEB modell azon legújabb képernyők közé tartozik, amelyek egyesítik a kiváló felhasználói kényelmet, az intelligens ergonómiai funkciókat és a környezetbarát megoldásokat.

Add a comment

Ezek a fenntarthatóságra tervezett monitorok számos olyan innovatív funkcióval rendelkeznek, amelyek csökkentik a káros környezeti hatást és ezzel párhuzamosan élethű képminőséget és termelékenység-centrikus innovációkat kínálnak.

Add a comment

Az LG Electronics  Szöulban mutatta be 2018-as tévékínálatát, amely egy sor új, innovatív OLED és SUPER UHD modellből áll.

Add a comment

Az új modellek olyan prémium tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek jellemzően a felsőkategóriás készülékekben találhatók meg.

Add a comment

Személy szerint, kedvelem a Philips lijelzőket. A dizájnerek jó munkát végeznek és az esztétikus megjelenés fontos, ha az ember egy kijelzőt néz egész nap. De a formaterv nem minden, pláne ha monitorról van szó. A Philips hosszú idők tapasztalatával rendelkezik a kijelzők területén, így valószínűleg az új E9-ek kapcsán sem merülhet fel a minőség hiánya.

Add a comment

Tagadhatatlan, hogy a PC-k használhatósága korlátozott. A PC a mérete miatt hátrányt szenved akár a notebookokkal, akár a konzolokkal szemben. Nem kell azonban feltétlenül kompromisszumokat kötni. A Cooler Master előállt néhány új házzal, ahol nincs megalkuvás a méretben, hordozhatóságban és dizájnban. Add a comment

A Cooler Master a HAF sorozat sikerén felbuzdulva nemrég kiadta a H500P-t, amelyet tekinthetünk a HAF utódjának. A HAF (High Airflow) a kiváló szellőzéséről volt ismert, a H500P-nél azonban egy kis porszem került a gépezetbe, hiszen az eredetileg akril előlappal kiadott ház nem muzsikált úgy mint az előd. Szerencsére a Cooler Master időben orvosolta a problémát egy perforált előlapos változat forgalomba hozatalával, amely egyelőre fehér színben érhető el, később azonban érkezik belőle a gunmetal változat is. Azoknak sem kell kétségbeesni, akik akrillal vették, viszont szeretnének jobb szellőzést, hiszen az új előlap hamarosan kiegészítőként is rendelhető lesz. Add a comment

A Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékei új szintre emelik az eddig ismert kommunikációs eszközöket. Az újragondolt kamerával rendelkező Samsung Galaxy S9 és S9+ telefonokkal a felhasználók innovatív módon oszthatnak meg tartalmakat képek, hangulatjelek és videók segítségével.

Add a comment

Az idei Intel Extreme Masters eseményen Katowicében a képernyő specialista AOC bemutatja az eddigi legversenyképesebb gaming monitor felhozatalt, amely valaha részt vett e-sport eseményen. Az AOC több mint 100 000 lelkes látogatónak, Európa legszenvedélyesebb e-sport közönségének mutatja be speciális kiadású ívelt, teljesen fekete AG352UCG6 modelljét.

Add a comment

Az ASUS egyre ismertebb névnek számít a játékosoknak szánt perifériák piacán, a jó hírnevet és a márka ismertségét pedig minden évben számos újdonsággal igyekeznek kihasználni.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause