A A A

Az őszi-téli időszak a tévézés és filmnézés főműsorideje: ilyenkor korábban sötétedik, és egyre vonzóbb hellyé válik a kanapénk. Fontos, hogy akkor is vigyázzunk a szemünk épségére és általában az egészségünkre, amikor egyetlen éjszaka alatt tervezzük ledarálni a kedvenc sorozatunk komplett évadait. Az LG Magyarország ezért összeszedett néhány hasznos tippet, hogy gondtalanul élvezhessük az otthon töltött tévézős estéket.

Add a comment

A gamerek szívéhez nem könnyű eljutni. Talán egy új gyártó sem tudja pontosan, hogy mira van valójában szükségük a gamereknek. Sok gyártó, sok termék, nem könnyű piac. A Cooler Master azonban nem adja fel, az eddigi többé-kevésbé sikeres portfóliójukat most két headsettel bővítik. Ezek az MH751 és az MH752.

Add a comment

Nem egyszerű a számítógép ház gyártók élete. Nehéz olyan innovatív dolgokat beépíteni amelyek arra ösztönzik a felhasználókat, hogy cseréljék le a régi, jól funkciónáló darabjaikat, csak azért, mert előrukkoltak valami szebbel. A Cooler Master évtizedek óta csiszolgatja a házait több-kevesebb sikerrel. A portfólióban számtalan ház van most is, foghíjjasnak tűnik a kínálat, hiszen hiányoznak az új gamer termékek és a régi nagy sikernek örvendő zajcsökkentett házaknál sem sok változást láttunk az elmúlt időszakban.

Add a comment

A Zalman házak mindig is híresek voltak a baráti árazásukról és a kiváló hűtésükről. Ehhez az örökséghez a Computex 2018 alkalmával bemutatkozó S2 hű maradt, így a hazai felhasználók új kedvencet kaptak.

Add a comment

A zene olykor nem csak kikapcsolódás, hanem munka is. Egyre több fiatal kezd bele a zeneszerkesztésbe és az alkotásba, nekik pedig szükségük van egy megbízható és megfizethető fejhallgatóra, mely az első alaptól egészen az első fellépésig mellettük lesz. Az Audcitus pont ezért alkotta meg a Creator fejhallgatót, mely minőségi hangzást és hosszú órákon át tartó kényelmet biztosít megfizethető áron.

Add a comment

Magyarországon is bemutatta legújabb CineBeam lézerprojektorát az LG. A HU80KSW típusjelzésű készülék a vállalat első 4K UHD projektora, amely 2500 lumenes fényerejével és akár 150 colos vetített képátmérőjével, továbbá díjnyertes formatervezésével kínál egyedülálló megoldást az otthoni mozizásra.

Add a comment

A divatiparban nehéz újat mutatni, a francia tervezőnek, Aurélie Fontan-nak mégis sikerült: megalkotta az első olyan kapszula kollekciót, amelyet kizárólag okostelefon segítségével tervezett meg és gyártott le.

Add a comment

A Zalman X7 tervezésekor a letisztult formavilág és a kimagasló minőség volt a két vezérvonal, a végeredmény pedig magáért beszél. Ehhez a különlegességhez kínál most kezdvező áron a Zalman két nagyon fontos kiegészítőt, egy tápegységet és egy RGB-s ventilátor-csomagot.

Add a comment

A Fury márka itthon viszonylag hamar ismertté vált az alsóbb árkategóriákban keresgélő játékosok számára, hiszen rendkívül baráti áron kínál megoldásokat a hobbi játékosok számára. A Brawler névre keresztelt, FPS játékosoknak készült egér is pontosan illik ebbe a képbe, így sokak számára lehet kiváló választás.

Add a comment

A Zalman egy hosszú ideje meghatározó márka a számítógépházak és egyéb kiegészítők piacán, a ZM-F3 STR ventilátorok pedig a mai PC-s trendek legfontosabb kiegészítői lehetnek.

Add a comment

A Q900R QLED 8K széria három ultranagy (65, 75 és 85 colos) képernyőméretben hazánkban is előrendelhető.

Add a comment

Az Acer és a Red Bull Media House bejelentette, hogy megújítja tartalmi együttműködését. A két márka több, mint egy éve dolgozik együtt, arra törekedve, hogy még izgalmasabbá tegyék a lüktető gaming és esport szegmenst.

Add a comment

A három nagy teljesítményű, hátlapi kamera, az áramvonalas dizájn és a hétköznapok során nélkülözhetetlen funkciók teszik a Galaxy A7 okostelefont nélkülözhetetlen készülékké, bárhová is sodor az élet.

Add a comment

Sokan keresnek egy megfizethető, megbízható és kényelmes headsetet, mely munkában, multimédiában és játék közben is helyt tud állni.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause