A A A

A felsőkategóriás gamer egerekben gyakran feltűnő PMW 3310-es optikai szenzor garantálja a pontosságot és gyorsaságot. A DPI érzékenységet akár menet közben is állíthatjuk 400, illetve 7200 DPI között a görgő felett elhelyezett dedikált gombnak köszönhetően.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer Thresher Ultimate vezeték nélküli, mikrofonos fejhallgatóját Xbox One és PlayStation 4 rendszerekhez. 

Add a comment

Több mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech G, a Logitech saját márkája a mai napon mutatta be két új technológiáját.

Add a comment

A kijelzőgyártásban vezető szerepet betöltő AOC bejelenti, hogy az AOC PDS271, az új PDS-monitorsorozat tagja, elnyerte a 2017-es COMPUTEX d&i díjat.

Add a comment

Mindegy az, ha egy lyukas pléhdobozba is van a gép a lényeg, hogy menjen? Vagy mégsem?

Add a comment

Már csak néhány nap és hivatalosan is beköszönt a nyár, amikor is nem csak mi magunk izzadunk munka közben, hanem a gép

Add a comment

A Genesis M12-es egérpad hamar közkedvelt lett a piacon, hiszen remek ár/érték arányt kínál a játékosok számára. A technológiai fejlődés azonban ezt a területet is elérte, mi pedig szerettünk volna az elsők között élni az új lehetőségekkel, így megszületett a Boron 700-as egérpadunk.

Add a comment

A Cosmos-ok a Cooler Master zászlóshajói közé tartoznak. A Cosmos II a legnagyobb és legjobban felszerelt ház a gyártó kínálatában, amelyből most egy 25-ödik évfordulós kiadást dob piacra a gyártó. A 25-éves gyártói múltra a cég nagyon büszke lehet és a most kiadott Cosmos II 25th Anniversary Edition is ezt tükrözi. Visszaköszön a hagyomány az alumínium elemekben, az újdonságot pedig a hajlított edzett üveg oldallapok képviselik.

Add a comment

A Corsair bemutatta a Commander Pro és a Lightning Node Pro eszközeit, a HD140 RGB ventilátorokkal együtt amelyek segítségével megoldást kínál a házak szellőztetésére és megvilágítására egyaránt. 

Add a comment

Az AOC bemutatja az eddigi leggyorsabb NVIDIA G-SYNC gaming monitorját. Az AOC AGON AG251FG monitora 240 Hz-es képfrissítési aránnyal, 1 ms-os válaszidővel és az elmosódást csökkentő NVIDIA ULMB technológiával büszkélkedhet.

Add a comment

A Genesis kezdetek óta arra törekszik, hogy megfizethető és jól használható kiegészítőkkel lássa el a játékosokat, nemrég pedig egy új családot indított útjára a Titan széria személyében, melyben számítógépházak kaptak helyet.

Add a comment

Az Ipon hosszú évek óta a Zalman termékek egyik legnagyobb árusítója, nemrég pedig egy komoly felszereltséggel bíró Zalman házat akcióztak le.

Add a comment

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, valamint az SK Gaming, a világ egyik legelismertebb kompetitív gamer brandje új stratégiai partnerséget jelentett be. Mindkét márkának úttörő szerepe volt az esportokban, a versenyszerű játék általuk biztosított folyamatos támogatása pedig segített a professzionális, kompetitív ökoszisztéma, valamint a mára több millió dolláros iparág alakításában.

Add a comment

Már csak néhány nap és hivatalosan is beköszönt a nyár, amikor is nem csak mi magunk izzadunk egy-egy kemény játékmenet közben, hanem a gépünk is.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause