A A A

Az Acer bejelentette a Swift 5 notebookot, a világ legkisebb súlyú 15 col kijelzős notebookját.

Add a comment

Az IFA 2018 kiállításon tartott sajtótájékoztatóján a Samsung Electronics bemutatta a Q900R QLED 8K szériáját, valamint a 8K mesterséges intelligánciával (AI) támogatott felskálázási technológiáját.

Add a comment

Az Acer bejelentette az új Acer Windows MR (mixed reality) headsetjét, az Acer OJO 500-at.

Add a comment

A négy új termék újraértelmezi a játékok megjelenítését, az új szintekre emelt gaming üléssel pedig teljessé tehető a játékélmény.

Add a comment

A Samsung bemutatta első, NVMe alapú szilárdtest-meghajtóját, a hordozható X5 SSD-t, amely a teljesítményben és megbízhatóságban új mércét állít a külső merevlemezek piacán.

Add a comment

Köln már hosszú ideje a játékosok egyik kedvenc állomása nyaranként, hiszen a Gamescom alkalmával rengeteg új játék mutatkozik be és válik kipróbálhatóvá. A játékszoftverek mellett azonban az esemény teret nyújt a legújabb gamer perifériáknak is, a Zalman ezúttal legújabb fejlesztéseit viszi ki a show-ra.

Add a comment

Hamarosan becsöngetnek az iskolákban, sokak pedig már előre siratják a játékkal töltött gondtalan nyári órákat. A fókusz ezúttal az új táskán, új ruhákon és az iskolai anyagon van, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a suliszezon közbeni szórakozásról. A Genesis periférákkal ugyanis nagyon jó áron juthatunk hozzá egy profi csomaghoz, mely egy hosszú és fárasztó nap után profi játékosként vár minket haza.

Add a comment

Az Audictus viszonylag új márka a piacon, ugyanakkor a célkitűzéskor nem szerettek volna kompromisszumokat kötni a tulajdonosok. A minőség, a baráti ár és a kiváló hangzás a márka három legfontosabb pillére, ezt pedig az Achiever modellünk kiválóan példázza.

Add a comment

A Samsung Electronics bemutatta az új Samsung Galaxy Watch okosórát. Az okoseszköz ötvözi a Samsung Galaxy ökoszisztéma legfontosabb jellemzőit: a hosszú akkumulátor élettartamot, az LTE adatátvitelt, a wellness funkciókat, valamint az időtálló, személyre szabott dizájnt. Az új okosóra stressz-szintet és alvást monitorozó funkciókat, valamint három különböző, ezüst, éjfekete és rózsaarany számlapot és variálható színű óraszíjakat vonultat fel.

Add a comment

A Samsung bemutatta a Galaxy Note9-et, a prémium kategóriás Note termékcsalád legújabb tagját. A Note széria jellegzetessége, hogy mindig a vállalat legújabb fejlesztéseit vonultatja fel, nincs ez másképp a Note9 esetében sem. A prémium okostelefon a nagyfokú teljesítmény érdekében most először összekapcsolható S Pennel és a vállalat eddigi legintelligensebb kamerájával érkezik.

Add a comment

A számítógépházak piacán egyre több gyártó kínálatában találunk hasonló termékeket, a Zalman azonban külön utakon szeretne járni, miközben mindent megad a felhasználóknak, amire szükségük lehet.

Add a comment

A Samsung Electronics bemutatta legújabb 2 az 1-ben Android tabletjét, a Samsung Galaxy Tab S4-et, amelyet azon felhasználók igényeit szem előtt tartva terveztek, akik útközben – otthonukban, irodájukban és ezek között ingázva – is hatékonyan szeretnék végezni munkájukat.

Add a comment

Manapság a játékosok óriási kínálatból választhatnak maguknak perifériákat, ugyanakkor továbbra is igen nehéz egyedinek lenni.

Add a comment

Az elmúlt hónapokban egyre nagyobb energiát fektettünk a felsőkategóriás termékekbe és büszkén mutatjuk be a Krypton 770-es egerünket, amely kiváló teljesítményt és felszereltséget kínál rendkívül baráti áron, egy praktikus ajándékkal a csomagban.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause