A A A

Az új modellek olyan prémium tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek jellemzően a felsőkategóriás készülékekben találhatók meg.

Add a comment

Személy szerint, kedvelem a Philips lijelzőket. A dizájnerek jó munkát végeznek és az esztétikus megjelenés fontos, ha az ember egy kijelzőt néz egész nap. De a formaterv nem minden, pláne ha monitorról van szó. A Philips hosszú idők tapasztalatával rendelkezik a kijelzők területén, így valószínűleg az új E9-ek kapcsán sem merülhet fel a minőség hiánya.

Add a comment

Tagadhatatlan, hogy a PC-k használhatósága korlátozott. A PC a mérete miatt hátrányt szenved akár a notebookokkal, akár a konzolokkal szemben. Nem kell azonban feltétlenül kompromisszumokat kötni. A Cooler Master előállt néhány új házzal, ahol nincs megalkuvás a méretben, hordozhatóságban és dizájnban. Add a comment

A Cooler Master a HAF sorozat sikerén felbuzdulva nemrég kiadta a H500P-t, amelyet tekinthetünk a HAF utódjának. A HAF (High Airflow) a kiváló szellőzéséről volt ismert, a H500P-nél azonban egy kis porszem került a gépezetbe, hiszen az eredetileg akril előlappal kiadott ház nem muzsikált úgy mint az előd. Szerencsére a Cooler Master időben orvosolta a problémát egy perforált előlapos változat forgalomba hozatalával, amely egyelőre fehér színben érhető el, később azonban érkezik belőle a gunmetal változat is. Azoknak sem kell kétségbeesni, akik akrillal vették, viszont szeretnének jobb szellőzést, hiszen az új előlap hamarosan kiegészítőként is rendelhető lesz. Add a comment

A Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékei új szintre emelik az eddig ismert kommunikációs eszközöket. Az újragondolt kamerával rendelkező Samsung Galaxy S9 és S9+ telefonokkal a felhasználók innovatív módon oszthatnak meg tartalmakat képek, hangulatjelek és videók segítségével.

Add a comment

Az idei Intel Extreme Masters eseményen Katowicében a képernyő specialista AOC bemutatja az eddigi legversenyképesebb gaming monitor felhozatalt, amely valaha részt vett e-sport eseményen. Az AOC több mint 100 000 lelkes látogatónak, Európa legszenvedélyesebb e-sport közönségének mutatja be speciális kiadású ívelt, teljesen fekete AG352UCG6 modelljét.

Add a comment

Az ASUS egyre ismertebb névnek számít a játékosoknak szánt perifériák piacán, a jó hírnevet és a márka ismertségét pedig minden évben számos újdonsággal igyekeznek kihasználni.

Add a comment

A Microsoft a Windows 10 megjelenésekor már kijelentette, hogy nagyon komoly támogatást kíván nyújtani az új rendszerének és szeretnék elérni azt, hogy a lehető legtöbb felhasználó álljon át rá a korábbi változatokról.

Add a comment

Az AOC G90-es terméksorozata végre kapható a szaküzletekben. A 3 új gaming monitor 1 ms-os válaszidővel, AMD FreeSync techonológiával, „3 oldalon keret nélküli” formatervezéssel és kedvező árral rendelkezik.

Add a comment

Az AMD kapcsán manapság leginkább a nagy visszatérésük szolgáltatja a legtöbb témát, hiszen a Ryzen és a Vega széria is elég komolyan érintette a piacot.

Add a comment

Az ASUS Strix szériáját a legtöbben a grafikus kártyák piacáról ismerik, ám a “baglyos” osztag az elmúlt pár évben azért szép számmal bővült perifériákkal és kiegészítőkkel is.

Add a comment

A Sharkoon itthon is egy igen kedvelt márka az alsóbb szegmensben, hiszen tényleg baráti árazással érkeznek az újdonságaik, melyek olykor a felsőbb szegmensekben is megállnák a helyüket.

Add a comment

A német Roccat nem dobálja ki hetente az újdonságait, viszont ha valami újat mutatnak be, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy az rendelkezik valamilyen házon belüli fejlesztéssel.

Add a comment

A képernyő specialista AOC bejelentette globális e-sport szponzorációs programját, melyben partnerséget köt a G2 Esports csoporttal, amely a világon az egyik legerősebb és legsikeresebb e-sport szervezet.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause