A A A

Képminőség, a lehető legalacsonyabb késés, magával ragadó szórakoztatás és felhasználóbarát élmény, ezek azok a gaming előrelépések, amelyeket egy dedikált monitor használatával megtehetünk. Most ezek a tulajdonságok és sok minden más is megtalálhatók a Philips Momentum monitorok új lenyűgöző terméksorozatában, amelyet kifejezetten konzolos játékhoz került kifejlesztésre.

Add a comment

Az új V2 sorozat bemutatja az AOC innovatív megközelítését, amely egyesíti a monitor dizájnt a kiemelkedő képminőséggel.

Add a comment

Az Acer bejelentette az Innovatív Iskola Programot, mely által tanintézmények támogatást nyernek az Acer technológiák alkalmazása által, oktatói- és hallgatói környezetekbe.

Add a comment

A Zalman egy már jól bevált széria folytatását vitte el a Computex 2018-ra, mely vélhetően itthon is igen népszerű lesz.

Add a comment

A játékosoknak nem kell többé kompromisszumot kötniük az elegáns dizájn, a gyors panelek, a pontos színek és a nagyobb képélményt nyújtó képernyőgörbület között. Az AOC új G1 sorozata mindezeket a dizájn és funkcionális elemeket ötvözi.

Add a comment

A bevezetésekor igazi forradalomi megoldásként üdvözölt USB-C gyorsan halad az üzleti és nagy teljesítményű felhasználók számára a szabvány elvárássá válás útján, hiszen lehetővé teszi a töltést, számos eltérő protokollal rendelkező audio és videójel átvitelét, és internetcsatlakozást csupán egyetlen kábellel.

Add a comment

Kisebb szünet után a Zalman is kivitt néhány újdonságot a Computex 2018-ra, melyek között 6 új házat is találtunk.

Add a comment

Az innovatív periféria és számítógép komponens tervező és gyártó Cooler Master, bemutatja az új periféria termékeit, amely két billentyűzet családot, gaming headsetet és egyéb termékeket tartalmaz.

Add a comment

A Cooler Master leleplezte ez évi ház kínálatát, amely felöleli az összes stílust, funkciót és technológiát.

Add a comment

Az Acer nemrég bemutatta az új Nitro Series gaming asztali PC-ket és monitorokat, amelyek kibővítik a Nitro termékcsaládot, amely kifejezetten az alkalmi játékosoknak kínál tökéletes megoldást megfizethető áron.

Add a comment

A H sorozat tetején helyet foglaló MasterCase H500M bővelkedik a funkciókban, stílusos kinézetet kapott, anyaghasználata és kialakítása pedig egyedi.

Add a comment

Az Acer bejelentette az új Swift 5 noteszgépet, amely olyan felhasználók számára készült, akik a kiváló hordozhatóságot, szilárd teljesítménnyel és stílussal ötvöznék.

Add a comment

A monitorok szakértőjeként ismert AOC bemutatja új monitorát, a G2590FX modellt, amely valóra váltja a legtöbb költségtudatos játékos álmát.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause