loading...
A A A

Nem egyszerű a számítógép ház gyártók élete. Nehéz olyan innovatív dolgokat beépíteni amelyek arra ösztönzik a felhasználókat, hogy cseréljék le a régi, jól funkciónáló darabjaikat, csak azért, mert előrukkoltak valami szebbel. A Cooler Master évtizedek óta csiszolgatja a házait több-kevesebb sikerrel. A portfólióban számtalan ház van most is, foghíjjasnak tűnik a kínálat, hiszen hiányoznak az új gamer termékek és a régi nagy sikernek örvendő zajcsökkentett házaknál sem sok változást láttunk az elmúlt időszakban.

Add a comment

A billentyűzetek piaca egy igencsak színes terület, hiszen a pár ezer forintos olcsóságok mellett 50 ezres csúcsmodellek közül is válogathatunk, a Zalman pedig minden szegmensben jelen van. Mai tesztalanyunk különleges, de ezt mégsem kell megfizetni, hiszen a Zalman K650WP már4000 Ft környékén megvásárolható a hazai boltokban. Persze a baráti árért cserébe kompromisszumokat kell kötnünk, viszont olyan extrákat is kínál a billentyűzet, amit még a 4-5x ennyibe kerülő ellenfelei sem tudnak felmutatni. Ennyire azért ne szaladjunk előre, pontról-pontra nézzük meg, hogy mely területeken mit kínál a termék.

Add a comment

Hamarosan becsöngetnek az iskolákban, sokak pedig már előre siratják a játékkal töltött gondtalan nyári órákat. A fókusz ezúttal az új táskán, új ruhákon és az iskolai anyagon van, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a suliszezon közbeni szórakozásról. A Genesis periférákkal ugyanis nagyon jó áron juthatunk hozzá egy profi csomaghoz, mely egy hosszú és fárasztó nap után profi játékosként vár minket haza.

Add a comment

A Cooler Master a HAF sorozat sikerén felbuzdulva nemrég kiadta a H500P-t, amelyet tekinthetünk a HAF utódjának. A HAF (High Airflow) a kiváló szellőzéséről volt ismert, a H500P-nél azonban egy kis porszem került a gépezetbe, hiszen az eredetileg akril előlappal kiadott ház nem muzsikált úgy mint az előd. Szerencsére a Cooler Master időben orvosolta a problémát egy perforált előlapos változat forgalomba hozatalával, amely egyelőre fehér színben érhető el, később azonban érkezik belőle a gunmetal változat is. Azoknak sem kell kétségbeesni, akik akrillal vették, viszont szeretnének jobb szellőzést, hiszen az új előlap hamarosan kiegészítőként is rendelhető lesz. Add a comment

A H sorozat tetején helyet foglaló MasterCase H500M bővelkedik a funkciókban, stílusos kinézetet kapott, anyaghasználata és kialakítása pedig egyedi.

Add a comment

Az NZXT házai és folyadékhűtései már régóta jól ismertek a technológiát kedvelők körében. Minden vállalkozás előbb utóbb eljut azonban arra a pontra, amikor ki kell próbálnia magát új területeken is. Ez az időszak jött most el az NZXT-nél is. Az alaplap piacra dobása logikus lépésnek tűnik, hiszen az NZXT hatalmas tapasztalattal rendelkezik PC építés területén, ezekből a tapasztalatokból kiindulva hozták létre az N7 es alaplapot, amely az intel Z370-es csipszetjére épül.

Add a comment

A számítógépházak piacán egyre fontosabb szereplővé váló NZXT egy újabb különlegességet mutatott be, melyben az egyik legnevesebb streamer is segédkezett nekik.

Add a comment

Folytatódik a minimalista kialakítású billentyűzetek családjának a bővítése a Cooler Masternél. A MasterKeys család most az MK750-el bővül, amely kialakításában az egyszerű, letisztult formavilágot követi, azonban számtalan extrát is tartogat.

Add a comment

A hűtés, ház, tápegység és periféria gyártó és tervező Cooler Master, bemutatja az első címezhető RGB AIO folyadék CPU hűtőket.

Add a comment

Elemében van mostanában a Cooler Master, hiszen sorra hozza ki az új házait. Nemrég jelentették be az új Cosmost, most pedig a HAF utód H500P-t. A MasterCase H500P elejében két darab 200mm-es ventilátor gondoskodik a ház nevéből adódó "High Airflow"-ról, amelyek nem csak a levegőt keverok, de RGB ledeket is kaptak.

Add a comment

Személy szerint, kedvelem a Philips lijelzőket. A dizájnerek jó munkát végeznek és az esztétikus megjelenés fontos, ha az ember egy kijelzőt néz egész nap. De a formaterv nem minden, pláne ha monitorról van szó. A Philips hosszú idők tapasztalatával rendelkezik a kijelzők területén, így valószínűleg az új E9-ek kapcsán sem merülhet fel a minőség hiánya.

Add a comment

A játékosoknak szánt monitorok piacán sokáig a BenQ volt az etalon, azonban az ASUS és az Acer nagyon megszorongatta a korábbi vezetőt, mostanra pedig az utóbbi két cég húzza előre a piacot.

Add a comment

loading...

Támogatják

MSI
Cooler Master
Toshiba
First Computer
Alcor
tplink_logo
Thonet & Vander
olympus_logo_261px
Previous Next Play Pause