CMBLOG Gaming Kiemelt Hírek PC Top

30 év innováció a Cooler Masterrel, idén 30 éves a gyártó

A Cooler Master idén ünnepli a 30-adik születésnapját. A gyártó az elmúlt 30 évben több olyan innovációt és fejlesztést is bemutatott, amelyek a mai napig hatással vannak az informatika világában.

A szerény kezdeted ambiciózus jövőkép váltotta. A kis lakásból indult vállalkozás processzorhűtők és egyéb hűtési megoldások után más termékkategóriák gyártásába is sikerrel vagott bele. Érkeztek a számítógép házak, tápegységek és mostanra megtalálhatók a kínálatban a billentyűzetek, fejhallgatók, egerek, monitorok, székek és egyéb termékek is.

Olyan egyedi termékek kerültek le a gyártósorokról mint az alumíniuból készült ház, az első CPU hűtő beépített hőcsövekkel, vagy az első egybe épített folyadékhűtő 2004-ben. Legyen az új gyártási megoldás, innováció, vagy gyártás más cégeknek, a Cooler Master mindig igyekezett a legjobb és legkézenfekvőbb megoldásokat kínálni.

A cég a 30-adik évfordulója alkalmából speciális vizuális megoldással is készült a termékek kapcsán, amely kifejezetten a 30-adik évfordulóra gyártott termékeknél lesz majd látható. Az évfordulós termékek szinte a teljes portfóliót felölelik. A termékek színeiben a lila és a bronz dominál, amelyek egyedi kombinációja azonnal láthatóvá teszik, hogy limitált kiadású termékkel állunk szemben.

A Cooler Master által erre az alkalomra gyártott évfordulós termékekből akár egy komplett rendszer is felépíthető, az alább felsorolt termékekből összeválogatva:

PL360 Flux 30th Anniversary EditionAIO Water Cooler
MA824 Stealth 30th Anniversary EditionAir Cooler
Mobius 120P ARGB 30th Anniversary EditionFan
ErgoStand Air 30th Anniversary EditionLaptop Stand
V1300 Platinum 30th Anniversary EditionPower Supply
MK721 30th Anniversary EditionGaming Mouse
MM712 30th Anniversary EditionGaming Keyboard
MP511 XL 30th Anniversary EditionGaming Mouse Pad
Hybrid 1 30th Anniversary EditionChair
GD120 ARGB 30th Anniversary EditionDesk
GM27-FQS ARGB 30th Anniversary EditionMonitor
Cosmos Infinity 30th Anniversary Edition*Case

Ez még nem minden. A 30-adik évfordilós termékek vásárlói a termék regisztrációja után egy tokent kapnak, amellyel akár egy Orb X is megnyerhető.

A Cooler Master egy évfordulós landing oldalt is létrehozott, amely ide kattintva érhető el.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Scroll to top