CMBLOG Kiemelt Hírek PC Top

A Cooler Master bemutatta a TD500 Mesh V2-t és Gem-et

A Cooler Master két terméket is bemutatott a mai napon. Az egyik a nagy sikerű TD500 Mesh utódja a TD500 Mesh V2, a másik pedig egy kiegészítő, amely a Gem nevet kapta.

TD500 Mesh V2

A TD sorozat a Cooler Master egyik legsikeresebb házsorozata a megjelenés óta. A 120 mm-es ARGB ventilátorokkal párosított egyedi, háromdimenziós előlapjáról nevezetes TD házak folyamatosan változó fényhatást eredményeznek, amely a látószögtől függően változik. Az edzett üveg oldallap felületén gyémántmetszetű vésések húzódnak végig, fokozva a geometrikus témát. A TD500 Mesh V2 nemcsak megőrzi ezt az egyedi dizájnt, hanem továbbfejleszti a ház funkcionális jellemzőit is, beleértve a vastagabb radiátorok kompatibilitását a verhetetlen hőteljesítmény érdekében. Az USB 3.2 Gen 2 Type C csatlakozási lehetőség a villámgyors átviteli sebességek lehetővé tétele érdekében, valamint az újrapozícionálható tápegység burkolat, így a felhasználók szabadon dönthetnek arról, hogy szeretnék-e megmutatni a tápegységüket.

Polygonal Mesh – A Cooler Master Fine Mesh technológiájával készült Polygonal Mesh háromdimenziós kontúrral rendelkezik, és egyszerre képes nagy légáramlást és porszűrést is biztosítani.

Triple ARGB Fans – Három címezhető RGB ventilátor egyedien világítja meg Polygonal Mesh előlapot, miközben jelentős légáramlást biztosít a rendszer számára.

USB 3.2 Gen 2 Type C Support – Az I/O panelbe épített USB 3.2 Gen 2 Type C port többcélú, nagysebességű adatátvitelt tesz lehetővé.

Sokoldalú hűtési lehetőségek – Az akár hét darab 120 mm-es ventilátor támogatása, valamint a 360 mm-es elülső és felső radiátorok támogatása biztosítja, hogy a teljesítmény soha ne szenvedhessen csorbát.

Szerszámmentes kristályos TG oldallap – Az edzett üvegből készült oldallap szélein kristályos kialakítás húzódik, amely teljesen szerszámmentes, a belső részek gyors eléréséhez. Az edzett üveg oldallap biztonságosabb rögzítése opcionálisan csavarral is megerősíthető.

PSU Shroud levehető fedéllel – A TD500 Mesh V2 levehető PSU fedele lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon bemutassák az egyedi tépegységüket, vagy rejtve tartsák azt a letisztultabb kinézet érdekében. Amikor nincs használatban, a tápegységfedél az alaplapi tálcán tárolható a könnyű megőrzés érdekében.

Levehető felső panel– A felső panel teljesen eltávolítható, hogy az összeszerelés során az alkatrészek könnyebben hozzáférhetőbbek legyenek. A könnyű kezelhetőség megkönnyíti a hűtési megoldások, például ventilátorok és radiátorok felszerelését is.

Elérhetőség: A TD500 Mesh V2 37 900 forintos ajánlott végfelhasználói áron lesz elérhető.

A GEM

Vége a Rendetlenségnek, Kezdődhet a Szórakozás

  A kedvenc játékod megjelenik a monitorodon és a nevedet kiáltja. Teszel egy lépést előre, majd megdermedsz rémületedben, amikor meglátod az asztalodon a kábelek és a szétszórt perifériák sötét, kusza, gubancos összevisszaságát. A frusztráció hulláma kerít hatalmába, és hirtelen a játék már nem is tűnik olyan vonzónak.

Mindannyian átéltük már ezt. Az asztal minél tisztább és rendezettebb állapotban tartása igazi kihívás lehet, de a Gem segítségével ez könnyedén megoldható. A Gem egyetlen karral rendelkezik, amely közepén egy robosztus acélmag helyezkedik el, így saját súlyának akár ötszörösét is képes megtartani – ez akár 2 kilogrammnyi perifériát is jelenthet! Egyszerűen szereld a Gem-et a házadra, hogy egy helyen tarhtasd az eszközeidet. Minden érintkezési pontot puha gumival borítottunk, hogy megvédjük a fejhallgatódat, gamepadodat vagy akár a mobiltelefonodat a karcolásoktól. A beépített kábelcsatornák lehetővé teszik az letisztult kábelkezelést, a fej rögzítése pedig lehetővé teszi a vezetékes vagy vezeték nélküli eszközök egyidejű töltését.

Bárhol, Mindenütt

A Gem egyedi szemléletű rögzítési megoldásának köszönhetően gyakorlatilag korlátlan számú felületre rögzíthető. A beépített mágnesek puha védőbetéttel kombinálva stabilan rögzítik a Gem-et a különböző mágneses felületeken anélkül, hogy valaha is megcsúszna vagy karcolásokat hagyna a nagyra becsült gépen. Szeretnéd a fejhallgatót a váz edzett üveg- vagy akrilfelületein tárolni? Nem kell félned! A Cooler Master egyedülálló SandwichTech szerkezetét kihasználva a Gem hatékonyan rögzíthető különböző, akár 4 mm vastagságú nem mágneses anyagokra. Ez a rögzítési módszer használható a Gem mágneses anyagokra, például hálóra való rögzítéséhez is, amelyek további megerősítést igényelhetnek. Természetesen lehetőség van kétoldalas ragasztószalag (nem tartozék) hozzáadására is, hogy még szélesebb körű kompatibilitást és kreatív felhasználást tegyen lehetővé.

Kicsi, mégis hatalmas

 Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen kis kiegészítő ekkora különbséget tud tenni a gaming setupodban, de ha egyszer kipróbálod a Gem-et, nehéz lesz visszafordulnod. A Gemmel a kezedben könnyedén átalakíthatod kedvenc PC házadat egy olyan tárolórendszerré, amely a bővülő ízlésednek, igényeidnek és szükségleteidnek megfelelően növekszik.

Elérhetőség:

A MasterAccessory Gem 13 900 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron lesz elérhető.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Scroll to top