CMBLOG Gaming Kiemelt Hírek Top

A Cooler Master bemutatja a Dyn X-et: A versenyszimuláció új korszaka

TAIPEI, TAIWAN – A Cooler Master, a PC hardverek egyik vezető innovátora ma bejelentette a Dyn X, a virtuális verseny- és repülésszimulációkhoz szükséges áttörést jelentő termék bevezetését. A Dyn X több mint egy szimulátor; ez egy kapu a kalandok teljesen új világába.

“A Cooler Master mindig is az innováció élvonalába tartozott, és a Dyn X a játékélmények emelése iránti rendíthetetlen elkötelezettségünk bizonyítéka” – mondta Jimmy Sha, a Cooler Master vezérigazgatója. “Akár egy új versenypályát veszel birtokba, akár repülsz, a Dyn X példátlan testreszabhatóságot, kényelmet és magával ragadó játékélményt kínál.”

A Dyn X két fő komponensből áll: egy versenyülésből és egy pilótafülkéből. Mindkettőt kiváló minőségű anyagok felhasználásával tervezték, univerzális kompatibilitással rendelkeznek, és modern, a versenyzés ihlette esztétikát fogadnak el. A Dyn X lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy olyan szimulációs környezetet alakítsanak ki, amely tökéletesen megfelel a preferenciáiknak.

A DYN X COCKPIT

A rendszer középpontjában a Dyn X Cockpit áll, amelyet a legszenvedélyesebb virtuális versenyzők számára fejlesztettek ki. Lehetővé teszi, hogy a vezetői pozíciót könnyedén a különböző versenyzési forgatókönyvekhez igazítsa. Egyetlen beállítással 14 különböző vezetési pozíciót kínál, amelyek a legkülönfélébb versenyzési stílusoknak, többek között Formula, GT, NASCAR, Rally, Trophy Truck, Semi Truck és még sok más versenyzési stílusnak is megfelelnek.

A Dyn X Cockpit nem csak sokoldalú, de könnyen összeszerelhető és a legkülönbözőbb versenyzői kiegészítőkkel kompatibilis. A robusztus acélcsöves konstrukció páratlan tartósságot és stabilitást biztosít. A jövőbiztos moduláris kialakítás számos rögzítési pontot biztosít, így a felhasználók igényeiknek megfelelően monitorokat, váltókat, mozgatási rendszereket és egyebeket szerelhetnek be.

A DYN X VERSENYÜLÉS

A Dyn X Racing Seat tökéletes társ a pilótafülkében, és optimális kényelmet és támogatást biztosít a különböző vezetési pozíciókhoz. Üvegszálas kompozit héjjal rendelkezik a páratlan merevségért, és prémium szintetikus velúrbőrrel van ellátva a luxus érzetért.

A Dyn X Racing Seat cserélhető párnahuzattal is rendelkezik fekete, piros vagy kék színben, így a felhasználók a saját preferenciáiknak megfelelően alakíthatják a szimulációs környezetet. Az ülés ergonómikus kialakítása hosszan tartó használat során is hosszan tartó kényelmet ígér. Levehető és állítható fejtámlája személyre szabott és kényelmes élményt garantál minden vezetési pozícióban.

KÉSZEN ÁLL A FELSZÁLLÁSRA?

A Dyn X túllépi a versenyszimuláció határait, és képes átfogó repülésszimulátorrá alakulni, könnyen beállítható minden üléspozícióhoz a Cessnától a vitorlázórepülőgépekig.

A Dyn X a Cooler Master innovációjának és a kiváló minőségű professzionális szimulációs technológia iránti elkötelezettségének bizonyítéka. Megtestesíti a vállalat elképzelését, hogy magával ragadó és testre szabott élményeket hozzon létre, és a Cooler Master úttörő szerepet tölt be a felhasználóközpontú tervezésben a professzionális szimulációs iparban.

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Kapcsolat

A sajtóközleményeket és a megkereséseket a pr@hunit.hu címre várjuk.

Általános megkeresés és információk: info@hunit.hu

Rólunk

A HunIT egy a digitális világgal foglalkozó internetes magazin. Azokhoz a látogatókhoz szólunk akik kedvelik az informatikával, esporttal, hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos témákat, és szeretnének naprakészek maradni, vagy szórakozással egybekötve tájékozódni.

Scroll to top